New York aan de muur

Sinds jaar en dag geraken mensen geëmotioneerd door het uitzicht over de stad New York. Slechts enkele gelukkigen beschikten tot voor kort over het voorrecht om hier dagelijks van te genieten. Maar dankzij dit fotobehang, de nieuwste trend in muurdecoratie, komt hier verandering in. De fantastische afbeeldingen die u nu aan de muur kan bevestigen, geven een nieuw elan aan uw kamer. New York, Parijs, Venetië, miniatuursteden aan de muur.

Fotobehang Komar NYC Lights

New York Fotobehang

Wat is fotobehang?

In de plaats van een herhalend patroon op behang, biedt fotobehang de mogelijkheid om uw muur te behangen met een mooie, levensgrote afbeelding. Dankzij verschillende stroken brengt u een uitzicht, een bouwmateriaal of een wereldkaart aan in uw kamer. De print op papier van goede kwaliteit zorgt ervoor dat het behang zonder rimpels kan aangebracht worden met gewone behanglijm.

Miniatuursteden: de mogelijkheden

Het uitzicht over een metropool, het laat weinigen onberoerd. Het is nu mogelijk om via behangpapier deze strelingen voor het oog aan te brengen bij u thuis. De eiffeltoren bij nacht, de Brooklyn Bridge, de Bay Bridge, een gondelaar in de wateren van Venetië, het zijn enkele van de mogelijkheden die u geboden worden met het fotobehang van Eurographics en Komar. De Deco Wall van Eurographics wordt zeer makkelijk aangebracht en biedt een prachtig resultaat. Komar biedt naast zijn fotobehang voor muren ook een gelijkaardige oplossing voor deuren. Hun afbeeldingen van een tropisch strand, vogels of bloemen maken van uw deur een echte eyecatcher.

Hoe fotobehang bestellen?

De referentie inzake fotobehang is voor mij www.acaza.be. Dankzij hun snelle leveringstermijn en goede service, bent u zeker van een goede aankoop. Het gamma bevat het fotobehang van Eurographics en Komar. Indien u voor meer dan €50 bestelt, wat vaak het geval is bij dit behangpapier, wordt uw bestelling zelfs gratis geleverd. Kiest u al maar een muurtje uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>