Tropische sferen met fotobehang

Wie droomt er niet van elke ochtend met een tropisch uitzicht op te staan? Akkoord, het is niet helemaal hetzelfde, maar dit fotobehang geeft je toch al een beetje het gevoel dat je op vakantie bent. Tropische bestemmingen mogen er altijd zijn, zeker na de vele citytrips die ik ondertussen achter de rug heb. Na de drukte van de stad, de rust van het groen.

Fotobehang Deco Wall

De Deco Wall van Eurographics biedt enkele fantastische mogelijkheden om je op vakantie te wanen op een tropische bestemming. Mijn persoonlijke favoriet is het fotobehang ‘In the jungle light’. Dit behang geeft me echt het gevoel dat ik in het vochtige regenwoud sta wanneer ik opsta. Je kan de jungle bijna ruiken. Je hoeft me natuurlijk niet te volgen… Oordeel maar zelf!

fotobehang jungle

fotobehang

Jungle Fotobehang

Fotobehang Komar

Ook Komar heeft fantastisch fotobehang dat mij tot rust kan laten komen. Zeker het ‘Sunday’-behang dat ze ontwikkelden samen met National Geographic springt er hier bovenuit. Als je de zon door de bomen ziet stralen ben je meteen goed gezind. Althans, dat is wat ik gemerkt heb. Maar opnieuw: oordelen jullie gerust zelf!

Komar Sunday Fotobehang

Komar Oxygen Fotobehang

Komar Fotobehang

Dit moet zowat de meest groene blogpost zijn die hier ooit zal verschijnen :D Als ik nog eens verhuis, denk ik erover deze laatste Komar in mijn eetkamer te hangen. De rust die het uitstraalt is fenomenaal. Enkel groen en wit, het kan niet veel zuiverder. Voorlopig heb ik er echter (spijtig genoeg) nog geen plaats voor.

Fotobehang van steden

Geen paniek, metropoolliefhebbers, na deze post ga ik weer verdere met de originele bedoeling van deze website: miniatuursteden aan de muur. Ik bespreek hierna nog de verschillende steden die beschikbaar zijn op fotobehang, maar het was eerst eens tijd om wat rust in te bouwen voor we de drukte in trekken. Tot gauw!

Posted in: Behang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>